PrestonKe AngeliaBo Colombia Vs Everton  EugeniaBu

PrestonKe AngeliaBo Colombia Vs Everton EugeniaBu

Bhayangkara FC burrekord er noe negativt. Ibn Grahans tropper slipper ofte mens de underholdende topplagene, Indonesia Soccer Championship A 2016, spiller. Men som serverer Mitra Kukar i Gelora Delta Sidoarjo på søndag, bestemte BFC seg for å gjøre spillet som et momentum for ikke lenger å miste tall.
Selv om han ikke kunne spille Evan Dimas, Ilham Udin, Indra Kahfi og Putu Gede, er BFC-trener Ibn Grahan fortsatt optimistisk, og laget hans vil vinne. Statusen til vertene var en motivasjon for å gjenta vinneren over Partners i første runde.
'Det er ikke tiden lenger BFC tapte poeng hjemme, konkurransen nærmer seg slutten,' sa Ibn Grahan.
Selv om Mitra Kukar sies å være en alvorlig hindring, vil han ikke bry seg om det. Ifølge ham bedre konsentrasjon med sin egen ytelse og ikke forstyrret av nyheter om motstanders motstander. Videre vil BFC gjøre manchester united klær en ganske stor rotasjon.
Ibnu forberedte åpenbaring Subo Seto og Antoni Putro som vinger, i fravær av Ilham Udin. Midtbanen er ikke noe problem uten Evan Dimas, da det er Lee Yoo Joon, Khairallah Abdelkbir og Zulfiandi.
'Mitra Kukar er et godt lag og sjette i bordet, men det spiller ingen rolle for oss, jeg tror at BFCs styrke fortsatt er tilstrekkelig til å vinne, og det er derfor jeg er fortsatt optimistisk om potensialet til laget, 'Sa Ibn Grahan.
Fortsatt i henhold til Ibn, vil BFC bære den opprinnelige karakteren som er aggressiv lek og angripe raskt. Utførelsen av vinger og angriper Thiago Furtuoso vil være nøkkelen til vertens suksess med en slik spillestil.
I mellomtiden bringer Mitra Kukars leir ambisjonen om å benytte 2-3 dortmund drakt nederlag som skjedde i første omgang. Coach Mitra Kukar Jafri Literary ville ikke miste med vertsambisjonen og ivrige etter å bringe hjem tallene fra rekebyen .
Jafri-sats BFC blir et av lagene som har en vilje til å holde seg på toppen av stillingen. Men han sa også at laget hans også er i god stand for å forbedre stillingen, selvfølgelig med flere tall fra Sidoarjo.
'Bhayangkara FC vil være en tøff motstander, fordi de har gode spillere, men det er noen spillere som ikke kan utføre, men det vil ikke påvirke vår forberedelse og våkenhet,' sa han.
Om spillet, ønsker Jafri at laget hans ikke dikterte spillverten. Teamet kallenavnet Mekes Dragon vil gå på offensiven og prøve å legge så mye press som mulig for å øke sjansene for å vinne.
'Vi prøver ikke å være et deprimert parti, men Mitra Kukar bør våge å presse for Bhayangkara fotballdrakter på nett FC for ikke å mestre spillet så lenge spillerne kan nyte, er jeg sikker på at forberedelsen vår vil være optimal,' sa Jafri Sastra.